Themamaanden

 

 

 

Een aantal keer per jaar publiceren wij een themanummer. Een themanummer draait specifiek om één thema. Artikelen, interviews, need-to-know informatie zijn gewijd aan het centrale thema.

Wilt u meer informatie over adverteren in een themanummer? Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl

Hospitality Management

MEI

Hotel & Food & Beverage is de jaarlijkse editie waarin eten en drinken centraal staat. Met dit jaar extra aandacht voor de kansen die de exploitatie van monumentale panden biedt en hoe een conceptmatige aanpak leidt tot succes. De columns, achtergronden, interviews maken uiteraard ook onderdeel uit van Hotel & Food & Beverage.

JUNI

Githa en Boudewijn van Vilsteren van De Wilmersberg in de Lutte zijn onze gasthoofdredacteuren. Het gasthoofdredacteurschap van Hospitality Management is een traditie. Eenmaal in de twee jaar dragen wij de redactionele leiding over. Dit jaar aan dit ondernemende echtpaar. Ze hebben keuzes gemaakt en wij werken er keihard aan om alles te realiseren. Uw aandacht is gegarandeerd.

 

De RestaurantKrant

MEI

De 8 van… Leon Mazairac, Chef-kok bij Grand Hotel Karel V. Wij schrijven over actualiteiten, achtergronden en interviewen ondernemers voor De RestaurantKrant. Maar wie zou een chef-kok willen interviewen. Wij vroegen het aan Leon Mazairac, wie wil je interviewen?

De afgelopen weken hebben wij zijn 8 geïnterviewd. En natuurlijk Leon zelf ook. Die kans laten we natuurlijk niet liggen. In mei publiceren wij deze artikelen een maand lang op de website van De RestaurantKrant in de nieuwsbrieven en in juni een selectie in De RestaurantKrant.

Zijn restaurateurs uw afnemers? Doe dan mee. Dan wordt u tienduizend keren gezien.

 

   

De Slimme keuken

JUNI

Een online themamaand op de websites van Lunchroom, De RestaurantKrant en De CaféKrant. De slimme keuken gaat over eten, over koken, maar ook over de organisatie, apps, it, keukenmanagement omgaan met personeelskrapte. Ieder week publiceren wij meerdere artikelen online, in de nieuwsbrief en in print.

Zijn horecaondernemers uw afnemers? Doe dan mee. Dan wordt u tienduizend keren gezien.

 

Uitgeverij PS: biedt u

Optimaal bereik in de horeca

Ook per segment

Omnichannel campagne naar horecaondernemers

Goed gelezen websites

Bel ons voor de mogelijkheden op (030) 2512270.