Themamaanden

 

 

 

Een aantal keer per jaar publiceren wij een themanummer. Een themanummer draait specifiek om één thema. Artikelen, interviews, need-to-know informatie zijn gewijd aan het centrale thema.

Wilt u meer informatie over adverteren in een themanummer? Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl

HUIDIG THEMA

Themamaand Horeca & Zuivel

 

 

 

In de themamaand staat één onderwerp centraal. Hierover publiceren wij acht artikelen met een hoog kennisgehalte. Na het succes van de themamaanden Convenience, Digitaal Ondernemen en Energie is het thema van juni Horeca & Zuivel.

Een maand lang richten wij de spotlights op zuivel. Zuivel = Vers en Vers = Zuivel. Van ontbijt tot dessert speelt zuivel een belangrijke rol in de horeca.
En steeds belangrijker: de alternatieven voor zuivel.>>