Adverteren

Adverteren in de vakbladen en online

Met de advertentiemogelijkheden in de media van Uitgeverij PS: bv heeft u het beste bereik in de horeca. Uitgeverij PS: bv biedt meer dan het laatste horecanieuws en achtergronden. Onze missie is horecaondernemers helpen ondernemen. We gaan daarom de diepte in. Dit doen we door  achtergrondverhalen over horecaspecifieke onderwerpen, onderzoek, diepte-interviews, white papers en meer. De redactie heeft de kennis in huis om pijnpunten binnen de horeca inzichtelijk te maken. We werken intensief samen met experts die hun kennis via onze platformen met de horecaondernemers delen. Ook dit draagt bij aan uw bereik en uitstraling.

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl

Aanvullende mogelijkheden

Mini-docu

Eigenlijk doet het woord ‘mini’ geen recht aan uw documentaire. In de basis gaat het niet om hoe lang uw documentaire is, maar wát u vertelt. De essentie is een goed gecondenseerd verhaal met veel need-to-know informatie. Dat is slechts één aspect van wat wij leren door het monitoren van onze online activiteiten: serieuze content wordt langer gelezen en bekeken. En daar doet u uw voordeel mee.

Een Mini-docu. Zo doen wij dat.

De productie is in twee delen. Het eerste deel is een bezoek van de regisseur/filmer. Hij filmt, stelt vragen en maakt een video impressie van jullie activiteiten. Het tweede deel is uw bezoek aan ons kantoor in Bilthoven. Hier bouwen wij, op vaste draaidagen, onze ‘studio voor één dag’. In de studio wordt u geïnterviewd en de beelden van de eerste en tweede dag worden gemonteerd tot uw eigen mini-docu.

Zoals u weet monitoren wij onze online activiteiten nauwgezet. Daar leren wij van. Dit voortschrijdend inzicht zetten wij in om het maximale uit onze websites te halen. En dat is goed voor u. Daarom is uw documentaire pakweg 3 a 4 minuten.

Meer weten? Bel mij op (030) 2512270  of mail naar paul.sprakel@uitgeverijps.nl

Branded Content

Uw boodschap, aansprekend verwoord

Bij branded content staat niet de commerciële boodschap van een merk centraal, maar het laat de ontvanger op een meer subtiele wijze kennismaken met uw merk. Uit talloze onderzoeken dat branded content (content die volledig door de redactie wordt verzorgd) de leesbereidheid verhoogt. Branded content heeft een hoog redactioneel karakter en wordt aangeboden als kwalitatief goede en unieke content, zoals onze doelgroep van ons gewend is.

White papers

Wilt u de impact van het door ons geboden bereik vergroten? Het aanbieden van een white paper of e-book kan bijdragen aan uw naamsbekendheid en de betrokkenheid bij uw product en/of dienst. Tevens wordt uw expertise onderstreept door het aanbieden van kwalitatief goede (need-to-know) content. Juist ondernemers die overwegen te investeren, zoeken naar informatie over relevante producten via onze kanalen. Voor u als adverteerder levert het niet alleen een grotere koopbereidheid bij de lezer op, maar u kunt de white paper ook inzetten om leads te genereren. Uiteraard helpen wij u bij het verzamelen van de gegevens. Dit kan voor een fixed fee of een vast tarief per lead.

Via deze link kunt u enkele white papers en de downloadpagina op een van onze websites inzien.

Tips