Publicaties

Uitgeverij PS: bv geeft niet alleen bladen uit. Wij publiceren regelmatig diverse publicaties die verkrijgbaar zijn in onze webshop.

HM Hotelketens

HM Hotelketens is hét overzicht met (inter)nationale hotelketens, samenwerkingsverbanden en mpo’s. De eerste uitgave in 2013 telde 100 pagina’s, nu telt het boek bijna 200 pagina’s. In het boek staan de (inter)nationale hoofdkantoren, vestigingen en merken. Bij alle hotels staan de adresgegevens, telefoonnummer, aantal hotelkamers, aantal zalen en - indien bekend - het aantal sterren.

Hotelbouwplannen jaarabonnement

Informatie over wie, wat waar en wanneer gaat bouwen, verbouwen en/of renoveren in de hotellerie vindt u in Hotelbouwplannen. De plannen worden zorgvuldig bijgehouden en zes keer per jaar gebundeld in Hotelbouwplannen.

Hotelbouwplannen is effectief

De (ver)bouwinformatie is geselecteerd en gesorteerd naar regio. Met een abonnement bent goed geïnformeerd. Bovendien hoeft u geen research te doen.

Dit is effectief en bespaart veel tijd en dus geld! Doen wij het voorwerk, kunt u zich bezig houden met uw corebusiness.

Ondernemen in de restaurantsector

In dit boek nemen we je mee door de wereld van het ondernemen in de restaurantsector. De zakelijke aspecten worden uitgelicht en ook laten we analyses los op de cijfers die beschikbaar zijn. Op die manier brengen we de markt goed in kaart en is dit boekwerk onmisbaar voor startende horecaondernemers, toeleveranciers en degenen die al langer werkzaam zijn binnen de sector.

 

 

Hotelbouwplannen jaaroverzicht 2019

Hét jaaroverzicht van 2019 met alle hotelbouwplannen in Nederland.

In dit jaaroverzicht staan 223 plannen, waarvan 86 nieuwbouwplannen en 137 verbouw- en/of renovatieplannen. Hierin staan - voor zover bekend - 11.486 hotelkamers. In 26 plannen wordt geïnvesteerd in vergader- en congresfaciliteiten. Wellness is in 22 plannen opgenomen. Het gemiddeld aantal hotelkamers per plan is 81,5.

Wij hebben van de zes edities van 2019 één handig document gemaakt.