Horeca & Zuivel

Themamaand voor     

 

Themamaand
Horeca & Zuivel


Download de pdf

Wat is een horeca themamaand?

In de themamaand staat één onderwerp centraal. Hierover publiceren wij acht artikelen met een hoog kennisgehalte. Na het succes van de themamaanden Convenience, Digitaal Ondernemen en Energie is het thema van juni Horeca & Zuivel.

Een maand lang richten wij de spotlights op zuivel. Zuivel = Vers en Vers = Zuivel. Van ontbijt tot dessert speelt zuivel een belangrijke rol in de horeca. En steeds belangrijker: de alternatieven voor zuivel.

Over de rol van zuivel en de alternatieven schrijven wij acht artikelen. Need-to-know artikelen voor horecaondernemers. Iedere week publiceren wij er twee. Daarnaast publiceren wij branded content. Misschien dat van u.

 

Crossmedia maand

De Horeca & Zuivel maand is een crossmedia maand. De artikelen worden gepubliceerd in onze vakbladen, websites, in de nieuwsbrieven en op de socials. Wij publiceren in de juiste frequentie. Daardoor is het bereik optimaal.

 

Promotie

De Horeca & Zuivel maand wordt online en in print gepromoot. Er komen speciale banners en nieuwsbrieven. De content krijgt online een speciale Zuivel tag, wordt voorzien van specifieke crosslinks en zoekopdrachten en worden ‘verzameld’ in een online dossier. U komt continu onder de aandacht van al de horecaondernemers. Het dossier blijft een half jaar online en komt doorlopend onder de aandacht van de horecaondernemers.

 

Doet u mee?

Dan staat u drie maanden in de schijnwerpers. Hiervoor hebben wij het ‘Zuivel pakket’ samengesteld. Het tarief voor het Zuivelpakket is 4995 euro.

 

Dit krijgt u allemaal!

Online

  • Drie maanden een prominente banner op de websites van Lunchroom, De CaféKrant én De RestaurantKrant
  • Brandend content online op alle drie websites
  • Brandend content in de drie nieuwsbrieven
  • Zes maanden in het Dossier op de drie websites
  • Een week de Fancybox op de drie websites

 

In De CaféKrant en De RestaurantKrant

  • Halve pagina advertentie in de juni-editie van De CaféKrant en De RestaurantKrant
  • Productnieuws

 

Uw eigen documentaire

Dan kan ook. Eind mei hebben wij weer een draaidag. Voor de productie van uw film vragen wij een toeslag van 750 euro i.c.m. uw reserveringen Dit is inclusief een bezoek aan uw bedrijf en interview in onze studio voor één dag. Meer informatie vindt u hier.

 

Deel uw kennis

Bent u fabrikant, groothandel of toeleverancier? Presenteer u dan aan al die horecaondernemers. Laat niet alleen uw producten, maar ook de mogelijkheden zien. Deel uw kennis.

Hebt u vragen over de Horeca & Zuivel maand? Bel ons op (030) 2512270 of stuur een mail naar info@uitgeverijps.nl

Wilt u meer informatie over adverteren in het themanummer Horeca & Zuivel? Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl