HotelSummit - hét jaarcongres voor hotelmanagement

 

Na het succes van HotelSummit 2019 begonnen wij zeer gemotiveerd met de voorbereidingen voor HotelSummit 2020. Nog niets vermoedend en vanuit het perspectief dat wij ook dit jaar de opgaande lijn konden doortrekken.

Met het programma van 2019 in ons achterhoofd, lag de lat voor 2020 hoog. Een mooie uitdaging om het programma opnieuw in te vullen met een aansprekende dagvoorzitter, toonaangevende sprekers en leerzame colleges. Na overleg met de Raad van Advies werden de contouren van HotelSummit 2020 duidelijk.

 

En toen? Toen verliep het volledig anders dan gedacht. COVID-19 gaf ons nieuwe omgangsregels en richtlijnen voor bijeenkomsten. Dat betekende dat wij het concept van HotelSummit moesten aanpassen. En dat hebben wij gedaan.

HotelSummit 2020 wordt een uniek congres. Exclusief voor hotelondernemers en het hoger management binnen de hotellerie, met een programma op kwalitatief hoog niveau en stijlvol opgezet.

 

Concept

Het nieuwe concept is mede ontwikkeld - in verband met de RIVM richtlijnen - door Postillion Hotel Bunnik. De nieuwe opzet is stijlvol en geeft veel ruimte om kennis te delen en nieuwe contacten op te doen.

HotelSummit 2020 wordt gehouden houden in de Binnentuin van Postillion. De binnentuin wordt uitgebreid met de aangrenzende zalen. In deze Binnentuin XL vindt het volledige programma plaats. De ruime zaal biedt plaats aan 25 tafels. De tafels worden stijl- en sfeervol aangekleed. Aan iedere tafel komen vijf gasten. Dit is inclusief één sponsor. Koffie, thee, water en andere versnaperingen. Op tafel staan lekkernijen.

Voor in de ruimte staat het podium. De spreker krijgt een microfoon en op de schermen wordt de presentatie weergegeven. De lezingen zijn zo optimaal te volgen. Het volledige programma vindt plaats op het podium. Op bepaalde momenten - dit wordt opgenomen in het programma - schuift de sponsor een tafel op om het aantal contactmomenten te optimaliseren. Het programma wordt afgesloten met een tafelborrel.

 

Programma

We hebben, gezien de richtlijnen die bepalen dat gasten moeten blijven zitten, gekozen voor een dagdeel in plaats van een hele dag. Het congres start om 12.30 met een lunch en eindigt met een aangeklede borrel om ± 17.30 uur. Tussen de programmaonderdelen door zijn er pauzes waarin de gasten met hun tafelgenoten in gesprek kunnen.

 

De rode draad van 2020

Het roer moest om, zo ook het programma. Recent hebben wij wederom overleg gehad met de Raad van Advies en het thema is Back- to- Basics. Helemaal passend bij de tijd.

De coronacrisis zorgde voor een schok die ons teruggebracht naar de dagelijkse praktijk. De hoogtijdagen van het toerisme en de hotellerie leken voorbij. Niets is meer vanzelfsprekend. Dat brengt ons naar de vraag: Wat is de essentie van wat wij doen? Hoe doen we dit en waarom? En hoe houden we in de toekomst rekening met nieuwe crisissen, die onvermijdelijk komen? Daarom is het thema dit jaar ‘Back to basics’.

 

Sponsoren

Sponsoren van HotelSummit krijgen een ronde tafel waaraan vier gasten plaatsnemen. Op grote wanden worden de sponsoren gepresenteerd, met logo, foto van de vertegenwoordiger, naam en contactgegevens. Elke sponsor kan één vertegenwoordiger afvaardigen. Zo kunnen wij binnen de RIVM richtlijnen het maximale aantal hoteliers ontvangen.

 

Sponsorpakket

 • Tafel met 4 gasten
 • Sponsoren krijgen branded content op de site van Hospitality Management
  • Deze content wordt vanaf 17 november online gepubliceerd.
  • De content krijgt de tag HotelSummit 2020
  • Alle content komt in het Dossier HotelSummit
  • Het dossier wordt in Hospitality Management gepromoot
 • Het dossier blijft tot en met 1 november 2021 online
 • Sponsoren mogen 4 namen van relaties aanleveren. Zij worden door HotelSummit op persoonlijke titel uitgenodigd
 • Bezoekerslijst achteraf

 

Bezoekers

De bezoekers worden dit jaar persoonlijk uitgenodigd door HotelSummit. Zij krijgen een ‘boarding pass’ waarop duidelijk staat aangegeven hoe de logistiek tijdens het congres verloopt. De gasten krijgen een plaats toegewezen.

 • Plaats aan een sponsortafel
 • Gratis toegang (bij no show brengen we 75 euro in rekening, afzeggen kan tot een week voor het congres)
 • Volledig verzorgde dag
 • Informatief en aansprekend lezingenprogramma

Wilt u meer informatie over HotelSummit 2020? Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: paul.sprakel@uitgeverijps.nl