Automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Vier nieuwe foodconcepten openen in Foodhall Scheveningen
6087 horecawerkgevers hebben definitieve NOW-berekening nog niet aangevraagd
Franchiseketen uitgelicht: Freshly Chopped
Column Lucas Vermeulen: Help! Ik moet op vakantie!
Lunchroompanel: Hoe speel jij in op de trend alcoholvrij?
Fika: De gezellige sfeer van een bruin café, met koffie in plaats van bier
Redacteur gezocht
Franchiseketen uitgelicht: Bakker Bart
All day breakfast diner opent in Rotterdam
Van ballerina naar bagelbaas
11 vragen aan een horecagigant: Selmar de Roo
KHN start campagne opnieuw: Kom werken in de horeca
Lunchroompanel: Zie jij jezelf in de toekomst franchisen?
Schrijf je nu in voor het lekkerste lunchroombroodje van Nederland
Franchiseketen uitgelicht: Poké Perfect
Column Lucas Vermeulen
Hoe word je als lunchroomeigenaar een succesvolle franchisegever?
Download de horeca kansen- en omzetkalender 2023
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Dossier: interviews
Dossier: het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
Meld je aan voor trainingen
Themamaand: Energie en Horeca
Themamaand: Horeca en Zuivel
Themamaand: Nice ‘n Easy – convenience in de keuken
Themamaand: Digitaal ondernemen in de horeca
Voor koop, verkoop, huur of exploitatie van horecavastgoed
WEBSHOP