Doorgaan naar inhoud
Telefoon 030 251 22 70E-mail info@uitgeverijps.nl
Uitgeverij PS: bv
  • PortfolioUitvouwen
    • Vakbladen
    • Online
    • Events & Congressen
    • Publicaties
  • Adverteren
  • Spotlightweken & Investeren in…
  • Horeca Management Academy
  • Hotelbouwplannen
  • Vacatures
  • Contact
Uitgeverij PS: bv

Instagram – De RestaurantKrant

Een ode aan de leermeester

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire

Download hier: 84 omzetverhogende tips voor de horeca

Granelli brengt de smaak van Italië naar Scheveningen

Meld je hier aan voor ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2025’

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging

Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien”

Hulst krijgt nieuw restaurant dankzij crowdfunding: 145.000 euro binnen 1 week

Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items”

Jac Rijks en Yora Galjaard van Restobar Rosie openen tweede zaak in Utrecht

Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf

‘welkom! in Culemborg’ opent dit voorjaar: “We willen het woord restaurant niet gebruiken”

De Carpaccio Index: dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden

Jonnie en Thérèse Boer jaar lang gevolgd voor documentaireserie

Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt”

De 10 onmisbare horecatrends voor 2025

Dit vonden jullie in 2024 het interessantst! Bekijk nu ons jaaroverzicht

Sander Spruijt, Restaurant De Burgemeester*, geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Emrah en Abdullah Yurtmaz: “De dagomzet is nu bijna hoger dan de nachtomzet”

Giuseppe Mazziotta: Luxe zit in vakmanschap

Locatiemanager Dimitri Brak over de heropening van Loetje Breukelen

Michelin-uitreiking: geen sterrenregen, maar een matig buitje

Het regent Michelinnieuws!

Friese topchefs halen 11.350 euro op voor Braziliaanse straatkinderen

Giuseppe Mazziotta: Wie betaalt, bepaalt

Oma’s soep en restaurants trakteren alle opa’s en oma’s op gratis maaltijd 

Oma’s Soep en restaurants trakteren alle opa’s en oma’s op gratis maaltijd

Los Cosmos brengt nieuwe Spaanse sferen naar Leiden 

Restobar Vivid opent binnenkort de deuren in Utrecht 

Carel Alberts – Bij Mette 

Het geheim achter het succes van pannenkoekenhuizen

Registreer voor gratis toegang voor Gastvrij Rotterdam

Groots ondernemen – Louis Wesseling – Salsa Shop

Column Charlotte Mauritz: Een nieuwe menukaart feest of hoofdpijndossier?

Twee chefs uit Nederlandse keukens in de race voor titel ‘Worlds best young chef’

Zes kandidaten in finale van Euro Toques Nederland Restaurantprijs

Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlands finale Bocuse d’Or

100Chefs by Gault&Millau keert terug

Training culinaire bier & food pairing

Download de horecakansen en omzetkalender 2024

WEBSHOP

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl

Sales
info@uitgeverijps.nl 

Redactie
redactie@uitgeverijps.nl

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

©2025 Uitgeverij PS: bv

  • Home
  • Adverteren
  • Leveringsvoorwaarden
  • Privacy Statement
  • Algemene Voorwaarden
  • Contact
Scroll naar boven
  • Portfolio
    • Vakbladen
    • Online
    • Events & Congressen
    • Publicaties
  • Adverteren
  • Spotlightweken & Investeren in…
  • Horeca Management Academy
  • Hotelbouwplannen
  • Vacatures
  • Contact
Zoeken
Door deze website te bezoeken en te gebruiken geeft u toestemming om cookies te plaatsen.OkNeeMeer lezen