Automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Bad Batch start eerste destilleerderij in Utrecht
Wijnbar Vineria NEBBIOLO in Baarn schenkt 450 wijnen
Column Misja Vorstermans: “Heb je nog wel een cocktail bartender nodig?
Aantal cafés droogt sneller op: 575 bars gesloten
Redacteur gezocht
Eerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
T’kar Cosman maakt cocktailbars winstgevender
11 vragen aan een horecagigant: Selmar de Roo
Bij wijnbar Kurk in Utrecht zijn de inkoopkosten stabiel gebleven
Column Richard Moerkerk: Een droom van een zoen
Cafébazen over de branche – Deel 3: De toekomst van de horeca
Cafébazen over de branche – Deel 2: Inkoopprijzen
Cafébazen over de branche – Deel 1: Personeel
Download de horeca kansen- en omzetkalender 2023
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Café Marktverkenning
Voor koop, verkoop, huur of exploitatie van horecavastgoed
Meld je aan voor trainingen
WEBSHOP
Themamaand: Nice ‘n Easy – convenience in de keuken
Digitaal ondernemen in de horeca
Themamaand: Horeca en Zuivel
Themamaand: Energie en Horeca
Deze type bieren lenen zich het best voor alcoholvrij