Belangrijke informatie voor toeleveranciers aan de horeca

Welkom!

U bezoekt deze pagina omdat wij u hebben uitgenodigd uw verhaal te vertellen. De effectiviteit van het delen van een boodschap via onze kanalen is hiermee dus indirect bewezen.
Natuurlijk is uw verhaal altijd goud waard, maar in deze uitdagende tijden is het goed om aan uw klanten – onze lezers – te laten zien waarmee u ze kunt helpen. En hoe doet u dat? Op precies dezelfde manier waarop u deze webpagina heeft gevonden.

Maar hoe doen wij dit, het bereiken van de horeca met uw boodschap? Dat kan op verschillende manieren, zowel online als offline, en in verschillende outlets, speciaal gericht op de juiste doelgroepen binnen de horeca.

Eén manier is deelnemen aan de themamaand ‘Digitaal Ondernemen’, die wij in december inrichten voor de horecaondernemers die binnen de cafébranche, de lunchroombranche en de restaurantbranche ondernemen. De digitalisering is, ook in de horeca, in een stroomversnelling geraakt. U weet vast wel waarom. Reserveren, gezondheidschecks, kostenbesparende systemen zoals slim voorraadbeheer en personeelsmanagement… Je kunt er als serieuze ondernemer niet omheen. In deze themamaand kunt u laten zien wat uw toegevoegde waarde is!

Maar er is meer. In onze bladen maken we de koppeling met de themamaand en bieden we ook achtergronden, interviews, columns en content van onze partners. Wilt u uw verhaal vertellen en een kijkje achter de schermen gunnen? Wilt u laten zien wat uw tevreden klanten kunnen vertellen over de samenwerking met u? De mogelijkheden zijn eindeloos en de combinatie van online en print is een bewezen formule. Speciaal voor hoteliers hebben we in het najaar nog enkele prachtige edities van Hospitality Management op de planning staan, met onder andere focus op design, (cyber)veiligheid, personeel, sanitair en nog veel meer. Traditioneel sluiten we het jaar af met een extra dikke decemberuitgave!

Mail naar paul.sprakel@uitgeverijps.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

 

Wilt u meer informatie over adverteren?

Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: paul.sprakel@uitgeverijps.nl