Wisseltap-highlight: zacht, verfrissend en tropisch Wisseltap-highlight: zacht, verfrissend en tropisch Heineken brouwt bijzonder pils voor én door Amsterdammers ter ere van 750 jaar Amsterdam Heineken brouwt bijzonder pils voor én door Amsterdammers ter ere van 750 jaar Amsterdam Texelse Bierbrouwerij viert heropening met lancering van nieuw speciaalbier Texelse Bierbrouwerij viert heropening met lancering van nieuw speciaalbier Download hier: 84 omzetverhogende tips voor de horeca Download hier: 84 omzetverhogende tips voor de horeca Here comes the bride… Oedipus Brewing introduceert nieuw witbier Here comes the bride… Oedipus Brewing introduceert nieuw witbier Een ode aan de Rotterdamse Fruithaven: van citrusloods naar circulair bier Een ode aan de Rotterdamse Fruithaven: van citrusloods naar circulair bier Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien” Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien” Hoe verhoog je de marges op alcoholvrije dranken? Hoe verhoog je de marges op alcoholvrije dranken? Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items” Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items” Jac Rijks en Yora Galjaard van Restobar Rosie openen tweede zaak in Utrecht Jac Rijks en Yora Galjaard van Restobar Rosie openen tweede zaak in Utrecht Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt” Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt” Lowlander onderzoekt: horeca kan miljoenen extra omzet realiseren met alcoholvrij en -arm bier Lowlander onderzoekt: horeca kan miljoenen extra omzet realiseren met alcoholvrij en -arm bier Dit vonden jullie in 2024 het interessantst! Bekijk nu ons jaaroverzicht Dit vonden jullie in 2024 het interessantst! Bekijk nu ons jaaroverzicht Richard Moerkerk: Ik ben een schrijver Richard Moerkerk: Ik ben een schrijver Prijs voor vandeStreek tijdens de European Beer Star 2024 Prijs voor vandeStreek tijdens de European Beer Star 2024 Koffieprijzen: horecaondernemers krijgen forse kostenstijgingen voor de kiezen Koffieprijzen: horecaondernemers krijgen forse kostenstijgingen voor de kiezen Brouwerij ‘t IJ: “Een groots jubileum verdient een iconisch bier” Brouwerij ‘t IJ: “Een groots jubileum verdient een iconisch bier” Jopen brouwt voor derde jaar op rij het lekkerste Bokbier van Nederland Jopen brouwt voor derde jaar op rij het lekkerste Bokbier van Nederland De Beste Nacho’s van Nederland worden geserveerd in Groningen De Beste Nacho’s van Nederland worden geserveerd in Groningen Nieuwe bieren in omloop Nieuwe bieren in omloop Column Janneke Bavelaar: ‘Deze week gaan we echt Limoncello maken’ Column Janneke Bavelaar: ‘Deze week gaan we echt Limoncello maken’ Oldtimers en Frontaal Brewing Company droppen verrassend bier Oldtimers en Frontaal Brewing Company droppen verrassend bier Inschrijving Horecava Awards geopend Inschrijving Horecava awards geopend Registreer voor gratis toegang: Gastvrij Rotterdam Registreer voor gratis toegang: Gastvrij Rotterdam Groots ondernemen: Louis Wesselink – Salsa Shop Groots Ondernemen – Louis Wesselink – Salsa Shop Column Richard Moerkerk: De klusser met twee linkerhanden Column Richard Moerkerk: De klusser met twee linkerhanden Meld je aan voor trainingen Meld je aan voor trainingen Webshop WEBSHOP