Een ode aan de leermeester Een ode aan de leermeester Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire Download hier: 84 omzetverhogende tips voor de horeca Download hier: 84 omzetverhogende tips voor de horeca Granelli brengt de smaak van Italië naar Scheveningen Granelli brengt de smaak van Italië naar Scheveningen Meld je hier aan voor ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2025’ Meld je hier aan voor ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2025’ Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien” Sjoerd Mampaeij: “Als een vestiging stevig staat, zit het in mijn bloed om door te groeien” Hulst krijgt nieuw restaurant dankzij crowdfunding: 145.000 euro binnen 1 week Hulst krijgt nieuw restaurant dankzij crowdfunding: 145.000 euro binnen 1 week Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items” Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items” Jac Rijks en Yora Galjaard van Restobar Rosie openen tweede zaak in Utrecht Jac Rijks en Yora Galjaard van Restobar Rosie openen tweede zaak in Utrecht Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf ‘welkom! in Culemborg’ opent dit voorjaar: “We willen het woord restaurant niet gebruiken” ‘welkom! in Culemborg’ opent dit voorjaar: “We willen het woord restaurant niet gebruiken” De Carpaccio Index: dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden De Carpaccio Index: dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden Jonnie en Thérèse Boer jaar lang gevolgd voor documentaireserie Jonnie en Thérèse Boer jaar lang gevolgd voor documentaireserie Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt” Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt” De 10 onmisbare horecatrends voor 2025 De 10 onmisbare horecatrends voor 2025 Dit vonden jullie in 2024 het interessantst! Bekijk nu ons jaaroverzicht Dit vonden jullie in 2024 het interessantst! Bekijk nu ons jaaroverzicht Sander Spruijt, Restaurant De Burgemeester*, geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok Sander Spruijt, Restaurant De Burgemeester*, geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok Emrah en Abdullah Yurtmaz: “De dagomzet is nu bijna hoger dan de nachtomzet” Emrah en Abdullah Yurtmaz: “De dagomzet is nu bijna hoger dan de nachtomzet” Column Giuseppe Mazziotta: Luxe zit in vakmanschap Giuseppe Mazziotta: Luxe zit in vakmanschap Locatiemanager Dimitri Brak over de heropening van Loetje Breukelen Locatiemanager Dimitri Brak over de heropening van Loetje Breukelen Michelin-uitreiking: geen sterrenregen, maar een matig buitje Michelin-uitreiking: geen sterrenregen, maar een matig buitje Het regent Michelinnieuws! Het regent Michelinnieuws! Friese topchefs halen 11.350 euro op voor Braziliaanse straatkinderen Friese topchefs halen 11.350 euro op voor Braziliaanse straatkinderen Column Giuseppe Mazziotta: Wie betaalt, bepaalt Giuseppe Mazziotta: Wie betaalt, bepaalt Oma’s soep en restaurants trakteren alle opa’s en oma’s op gratis maaltijd Oma’s soep en restaurants trakteren alle opa’s en oma’s op gratis maaltijd Michelin voegt 24 nieuwe restaurants toe aan gids Oma’s Soep en restaurants trakteren alle opa’s en oma’s op gratis maaltijd Los Cosmos brengt nieuwe Spaanse sferen naar Leiden Los Cosmos brengt nieuwe Spaanse sferen naar Leiden Restobar Vivid opent binnenkort de deuren in Utrecht Restobar Vivid opent binnenkort de deuren in Utrecht Carel Alberts – Bij Mette: ‘Ik kies altijd voor de mens met een hart’ Carel Alberts – Bij Mette Het geheim achter het succes van pannenkoekenhuizen Het geheim achter het succes van pannenkoekenhuizen Registreer voor gratis toegang: Gastvrij Rotterdam Registreer voor gratis toegang voor Gastvrij Rotterdam Groots ondernemen: Louis Wesseling – Salsa Shop Groots ondernemen – Louis Wesseling – Salsa Shop Column Charlotte Mauritz: Nieuwe menukaart feest of hoofdpijndossier? Column Charlotte Mauritz: Een nieuwe menukaart feest of hoofdpijndossier? Twee chefs uit Nederlandse keukens in de race voor titel ‘Worlds best young chef’ Twee chefs uit Nederlandse keukens in de race voor titel ‘Worlds best young chef’ Zes kandidaten in finale van Euro Toques Nederland Restaurantprijs Zes kandidaten in finale van Euro Toques Nederland Restaurantprijs Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Orn Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlands finale Bocuse d’Or 100Chefs by Gault&Millau keert terug 100Chefs by Gault&Millau keert terug Training culinaire bier & food pairing Training culinaire bier & food pairing Download de horecakansen en omzetkalender 2024 Download de horecakansen en omzetkalender 2024 * WEBSHOP WEBSHOP