Welkom in Bilthoven

Welkom in Bilthoven!

Dat viel best mee toch? Bilthoven je bent er zo. Slechts een paar klikjes. En dat is nou juist het mooie. Ook u bent in een paar klikjes bij tienduizenden horecaondernemers.

Nu ben ik mij ervan bewust dat we in een “beetje” weerbarstige tijd leven. Maar ik durf bijna te wedden dat u niet stil heeft gezeten en dat ook u de horeca wilt helpen. Dat u nieuwe producten, diensten en ideeën heeft waarmee horecaondernemers hun voordeel doen.

Leadgeneration
Wij zijn ook volop in beweging geweest en hebben een aantal mogelijkheden versneld ontwikkeld. Leadgeneration is er daar één van. Dat kan om te beginnen met een ansichtkaart. Wij maken het ontwerp en verzorgen het drukwerk en de verzending. Wij kunnen de leads ook online verzamelen. Wij maken dan speciaal voor u een unieke bedrijfspagina. Aan het eind van de campagne krijgt u de database. Allemaal AVG compliant.

Versterk uw autoriteit
Horecaondernemers kennen u al; uw diensten en producten hebben een naamsbekendheid. Dan kunt u uw positie verder versterken met whitepaper marketing. Wij zorgen voor de online publicatie, promotie in onze horecavakbladen, websites en nieuwsbrieven. Wij maken eventueel ook de banners.

Prominent
De afgelopen weken hebben wij gebruikt om de websites verder te optimaliseren waardoor u prominenter in beeld bent. Ook zijn wij verder gegaan met de ontwikkeling van branded content door UPS-gesprekken. Dit zijn interviews inclusief fotografie.
Uit de statistieken van Google Analytics blijkt bijvoorbeeld dat need-tot-know informatie goed wordt gelezen. Doe daar uw voordeel mee.

Snel & Adequaat
Wilt u (heel) snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, dan zijn banners op sites en in de nieuwsbrief in combinatie met branded content effectief. Met meer dan 300 producties per jaar is er altijd een geschikt moment. En anders maken wij voor u een speciaal moment

Meer weten?
Bel (030) 2512270 of mail paul.sprakel@uitgeverijps.nl voor het beste bereik in de horeca in print & online. Wij helpen u graag. Tot snel.

Paul Sprakel
Uitgever