Nice ‘n Easy

Themamaand voor     


Ni
ce 'n Easy in de professionele keuken: zeker nu!

 

 

Gemaksproducten, halffabricaten of basisingrediënten… Er zijn maar weinig professionele koks die er niet mee werken. Daarom hebben wij speciaal voor onze doelgroep van horecaondernemers de ‘Nice 'n Easy’ maand in het leven geroepen, waarbij het gebruik van deze producten centraal staat.

Voor een goed rendement zijn deze gemaksproducten – zeker in deze tijd - van onschatbare waarde, omdat je met minder mensen meer kunt doen. Waste wordt gereduceerd en voorraadbeheer geoptimaliseerd. Kortom: deze producten staan aan de basis van een gezonde bedrijfsvoering.

 

New business

De kwaliteit van moderne convenience is vaak subliem. Corona heeft er bovendien voor gezorgd dat veel restaurateurs laten afhalen en/of bezorgen. Deze nieuwe markt blijft. Dat laten restaurateurs niet meer lopen. Basisproducten zijn ook hier onontbeerlijk voor een gezond businessmodel.

 

Crossmediaal

Daarom wordt september de Nice 'n Easy maand. De naam geeft aan dat ‘gemak’, creativiteit en rendement goed samengaan. De themamaand organiseren wij voor lezers van Lunchroom, De CaféKrant en De RestaurantKrant. Het is een crossmediale maand waarbij wij onze horecavakbladen, websites, extra e-nieuwsbrieven, downloads, white papers en socials inzetten.

Een maand lang publiceren wij via onze kanalen unieke content op basis van acht grote thema’s. Fabrikanten en toeleveranciers kunnen daar onderdeel van uitmaken. De Nice 'n Easy maand biedt u een groot podium om producten te presenteren en kennis te delen.

 

Drie maanden in de schijnwerpers

Hiervoor hebben wij het Nice & Easy pakket waarmee u zelfs drie maanden in the picture bent bij horecaondernemers. U komt onder de aandacht met advertenties, banners, speciale e-nieuwsbrieven, downloads, branded content, eventueel een interview (inclusief fotografie) en meer. Een video bij een artikel over uw bedrijf is bijvoorbeeld ook mogelijk.

 

Promotie

De Nice 'n Easy maand wordt online en in print gepromoot. Er komen speciale banners en nieuwsbrieven. De content krijgt online een speciale Nice 'n Easy tag, wordt voorzien van specifieke crosslinks en zoekopdrachten en worden ‘verzameld’ in een online dossier. Zo komt u in deze periode continu onder de aandacht van al de horecaondernemers

 

Bent u…?

Bent u fabrikant, groothandel of toeleverancier? Presenteer u dan aan al die horecaondernemers. Laat niet alleen uw producten, maar ook de mogelijkheden zien en deel uw kennis.

 

Wilt u weten welke Nice 'n Easy Pakket wij voor u hebben? Bel ons op (030) 2512270 of stuur en mail naar info@uitgeverijps.nl. That’s easy…

Wilt u meer informatie over adverteren in het themanummer Nice 'n Easy? Neemt u dan contact met ons op via:

Uitgeverij PS: bv
Leijenseweg 111F
3721 BC, Bilthoven
T: 030 - 251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl