Uitgeverij PS: bv

Uitgeverij PS:


Vacatures

Wie zijn wij?
Uitgeverij PS: bv is een onafhankelijke, multimedia-uitgever van horecavakbladen en -websites. Wij geven de vakbladen Hospitality Management, Lunchroom, Bed & Breakfast, De CaféKrant, De RestaurantKrant en Hotelbouwplannen uit. Elk vakblad heeft een eigen nieuwssite.
Daarnaast publiceren wij de specials Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design en De CuliTip en zijn wij (mede)organisator van evenementen. Wij staan voor resultaatgerichtheid, creativiteit en kwaliteit. Dit doen wij met een klein team van ambitieuze, vakbekwame mensen met een groot horecahart.

Voor onze verdere groei zoeken wij een:

Accountmanager binnendienst (fulltime)
verkooptalent met ambitie

Als accountmanager binnendienst ben je omzetverantwoordelijk. Je hebt veel telefonisch klantcontact en je hecht veel waarde aan een goede relatie met je klant. Je weet op doeltreffende wijze de wensen van je klant te vertalen in onderscheidende offertes. Uiteraard weet jij van de uitgebrachte offerte een opdracht te maken.

Functieomschrijving
Na een korte inwerkperiode, waarin je kennis maakt met ons, de vakbladen en de websites, ga je zelfstandig aan de slag. Je wordt commercieel verantwoordelijk voor new business en het salestraject. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het (in)plannen, voorbereiden en uitvoeren van commerciële activiteiten en bouwt aan langetermijnrelaties. Je realiseert je ook dat succes op korte termijn noodzakelijk is. Je hebt telefonisch en persoonlijk contact met onze relaties en voor hen ben je de professionele gesprekspartner. Het bezoeken van beurzen en evenementen behoort ook tot je takenpakket en je werkt vanuit ons kantoor in Bilthoven.

Je profiel
In een dynamische omgeving breng jij de maatwerkofferte uit en haalt de opdracht binnen. Je vindt het een uitdaging om de gestelde omzet te realiseren en uit te breiden. Je bent correct, beleefd en je boekt goede verkoopresultaten. Je hebt een goede algemene ontwikkeling. Je werkt graag in een klein team.

Wij vragen:

Wij bieden:

Zie jij de uitdaging?
Herken jij je helemaal in dit vacatureprofiel en lijkt het je geweldig om bij ons te werken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv en motivatiebrief naar Paul Sprakel ().

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.